Hvem er vi…

L esja & Dovre Fuglehundskole har som  målsetting å legge forholdene best mulig til rette for læring, både for hund og eier.  Gjennom læring, varig forandring av atferd, gi hund og eier positive opplevelser i samspillet mellom disse. 

LudvikLudvig Gråtrud  har drevet med fuglehund fra 1990. Startet på jaktprøve første gang i 1994 og er fortsatt aktiv prøvedeltaker. Ludvig er også en aktiv jeger med brei erfaring fra jakt med stående fuglehund.  Han er eier av kennel Noaidons, www.noaidons.net  som driver med oppdrett av Gordonsetter og Irsk setter. Ludvig har hovedansvaret for gjennomføring av kurs og trening ved Lesja og Dovre Fuglehundskole. Ludvig har gjennomført  «Jakthund grunnkurs»  og  «Dressur instruktør» ved Flå – jakt og fiskesenter (NJFF).  I tillegg er Ludvig godkjent aversjonsdressør.

 

 

BJTrBjørn Johan Traasdahl er en del av vertskapet ved Søre Traasdahl hyttetun.  Han har brei erfaring når det gjelder jakt med fuglehund og har selv i dag to irsk settere.  Bjørn Johan vil delta i aktiviteter knytta til trening på duer, generell grunndressur, føring i fjellet og opplæring i praktisk jakt. Han vil sammen med sin samboer Bente gjøre alt for at kursdeltakere skal ha et trivelig opphold i hyttene på Søre Traasdahl.  Bjørn Johan har gjennomført «Jakthund grunnkurs», samt «Dressur instruktør» ved Flå – jakt og fiskesenter (NJFF).

 

 

 

Ivar2

Ivar Høgli har jaktet siden han var 12 år gammel, og interessen for stående fuglehund kom som et resultat av dette. Ivar er også en aktiv og erfaren storviltjeger. Han har i mange år vært hyppig deltaker på jaktprøver med stående fuglehund. Som beste resultat har han to ganger deltatt i finalen i Norsk Derby med egne hunder. Han har videre ført både egne og andres hunder til gode resultater.  Ivar er skolens spesialist på grunndressur og apportinnlæring.